follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri calificare
  home     Cursuri educatie   Cursuri calificare

Cursuri calificare

Obtineti cel mai bun pret pentru cursuri calificare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cursuri de calificare (CLUJ)
Cursuri transilvania organizeaza cursuri manichiura -pedichiura, unghii tehnice, coafor, cosmetica si masaj terapeutic . se elibereaza diploma avizata de ministerul muncii si ministerul educatiei. cursurile se desfasoara 90% practic ...
0741 *** ***Click aici!
cursuri calificare stivuitorist (IASI)
Cursuri de specializare in vederea obtinerii autorizatiei de stivuitorist Autorizația de stivuitorist este necesară tuturor persoanelor care deservesc motostivuitoare, electrostivuitoare sau translatoare stivuitoare in condițiile prevăzute de prescripțiile ISCIR in vigoare. Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor și Instalațiilor de Ridicat - ISCIR, autorizează operatorii echipamentelor de stivuire care au finalizat stagii de formare sau de specializare profesională specifice pentru meseria de..
0745 *** ***Click aici!
cursuri calificare (HUNEDOARA)
DEK PROJECT MASTER este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti. Echipa de formatori tanara si dinamica, va ofera formare profesionala folosind mijloace de predare moderne, axate pe practica si aplicabilitate. Doriti sa invatati altfel decat citind teorie plictisitoare si monotona? Clasificarile si categoriile nu va spun nimic? Generalizarile lipsite de continut nu va satisfac nevoia de cunoastere? Calculatorul va este un mic inamic plin de surprize..
0743 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie