follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri calificare » Judetul TIMIS
  home     Cursuri calificare   Judetul TIMIS

Cursuri calificare Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru cursuri calificare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cursuri calificare timis, cursuri de calificare, cursuri calificare ingrijire batrani (Timisoara, TIMIS)
Develope yourself este furnizor de formare profesionala acreditat de cnfpa (consilul national de formare profesionala a adultilor) sa desfasoare cursuri de calificare pentru ocupatia de ingrijitor batrani la domiciliu. activeaza in aceasta bransa inca din mai 2009, bucurandu-se de aprecierea clientilor sai, fapt dovedit, mai ales, de numarul persoanelor ce apeleaza zilnic la serviciile noastre...
0741 *** ***Click aici!
cursuri calificare, cursuri calificare (Timisoara, TIMIS)
Infiintari firme, srl, pfa, act constitutiv, puncte de lucru, cui, acte aditionale, cursuri acreditate de pregatire profesionala in toata tara. servicii de protectia muncii si psi, evaluare de risc in conformitate cu legea 319/2006 iv. consultanta in medicina muncii, fise medicale la angajare, control medical periodic. firma meding din timisoara, cu capital privat integral romanesc, formata dintr-o echipa tanara si dinamica, vine in..
0722 *** ***Click aici!
cursuri de calificare (Timisoara, TIMIS)
Rr general mentor isi propune sa devina un punct de reper al dezvoltarii profesionale pe plan local, in timisoara si regional in judetele caras-severin, hunedoara, arad sau alba. oferim clientilor nostrii tot ceea ce au nevoie, la locul si momentul potrivit, in cel mai profesionist mod prin training, consultanta si management performant. cursurile sunt sustinute de personal calificat, formatori acreditati dar si dedicati..
0721 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie