follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri calificare » Judetul IASI
  home     Cursuri calificare   Judetul IASI

Cursuri calificare Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru cursuri calificare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cursuri calificare craiova, cursuri calificare iasi, cursuri calificare bucuresti, cursuri calificare (Iasi, IASI)
Cursuri infirmier(a) autorizate Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si ANC. Cursuri infirmier/infirmiera acreditate valabile si in strainatate, conditii de inscriere: minim 10 clase (invatamant general obligatoriu). varsta 17-65 ani. Pret 650lei. Cursuri mecanic-auto, tinichigiu vopsitor auto, mecanic vulcanizator auto in Pitesti, Bucuresti si Iasi. Pret 590lei. www.cursmecanicauto.ro..
0744 *** ***Click aici!
cursuri calificare iasi, cursuri calificare (Iasi, IASI)
Firma QVC Solutions din Iasi, a luat fiinta ca urmare a nevoilor de dezvoltare ale companiilor din zona Moldovei si nu numai. In afara lor, putem organiza si alte cursuri, conform catalogulului nostru , sau cursuri adaptate nevoilor Dumneavoastra, a caror programa o putem stabili de comun acord. Cursurile se pot organiza la sediul firmei QVC Solutions din Iasi - Parc..
0746 *** ***Click aici!
cursuri calificare stivuitorist (IASI, IASI)
Cursuri de specializare in vederea obtinerii autorizatiei de stivuitorist Autorizația de stivuitorist este necesară tuturor persoanelor care deservesc motostivuitoare, electrostivuitoare sau translatoare stivuitoare in condițiile prevăzute de prescripțiile ISCIR in vigoare. Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor și Instalațiilor de Ridicat - ISCIR, autorizează operatorii echipamentelor de stivuire care au finalizat stagii de formare sau de specializare profesională specifice pentru meseria de..
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie