follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri calificare » Judetul CLUJ
  home     Cursuri calificare   Judetul CLUJ

Cursuri calificare Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru cursuri calificare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curs calificare cresterea animalelor, cursuri calificare, curs calificare lucrator constructii, curs calificare presator metale la rece, curs calificare lacatus, curs calificare tehnician nutritionist, curs calificare lucrator drumuri (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
0264 *** ***Click aici!
cursuri de calificare (Cluj Napoca, CLUJ)
Cursuri transilvania organizeaza cursuri manichiura -pedichiura, unghii tehnice, coafor, cosmetica si masaj terapeutic . se elibereaza diploma avizata de ministerul muncii si ministerul educatiei. cursurile se desfasoara 90% practic ...
0741 *** ***Click aici!
cursuri calificare
Sc business activ consult srl este o firma de recrutare de personal si de consultanta in domeniul afacerilor atat pe plan intern cat si international. ne-am inceput activitatea in 2003 prin recrutarea si plasarea de personal pentru marea britanie in domeniile hotelier si sanatate. in 2005 ne-am largit sferele si am inceput recrutarea pentru mai multe domenii: constructii, fabrici, soferi profesionisti, cnc..
0741 *** ***Click aici!
cursuri de calificare (Cluj Napoca, CLUJ)
S.c. arini s.r.l. are ca obiect principal de activitate formarea profesionala initiala si continua, realizata la un standard inalt de calitate. cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate si se adreseaza tuturor acelora interesati de evolutia in cariera. s.c.arini s.r.l. este o firma de formare profesionala a adultilor, autorizata de ministerul muncii, solidaritatii sociale si familiei si ministerul educatiei, cercetarii si tineretului..
0752 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie