follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri calificare » Judetul CARAS SEVERIN
  home     Cursuri calificare   Judetul CARAS SEVERIN

Cursuri calificare Caras Severin

Obtineti cel mai bun pret pentru cursuri calificare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cursuri calificare caras severin, cursuri calificare, cursuri calificare resita, cursuri calificare profesionala (Resita, CARAS-SEVERIN)
SC. Euro Qualification SRL, cu sediul in Resita, autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, organizeaza cursuri de formare profesionala pentru ocupatia de INGRIJITOR BATRANI LA DOMICILIU. La finalizarea cursului, dupa promovarea examenului de evaluare a cunostintelor atat practice, cat si teoretice veti primi o diploma cu antetul celor doua institutii consacrate: Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei sociale si Ministerul Educatiei,..
0760 *** ***Click aici!
cursuri de calificare, cursuri calificare meserii (Resita, CARAS-SEVERIN)
Activitati de educatie nonformala introducere in utilizarea calculatorului, limba engleza, navigare pe internet, work-shop-uri pe diferite teme. activitati de cunoastere si autocunoastere completarea de teste psihologice pentru realizarea unui profil psihologic al fiecarui beneficiar.activitati de consiliere orientare in alegerea carierei.activitati de formare profesionala cursuri de (re)calificare in meserii cautate pe piata muncii, finalizate cu certificate de calificare...
0255 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie